Proiectam si executam pompe si electropompe centrifuge mono si multietajate, submersibile, volumice (cu roti dintate), pompe manuale, motopompe, hidranti subterani si supraterani, fantani si cismele stradale, mobilier stradal (stalpi de iluminat, stalpi ornamentali, stalpi indicator, banci si mese agrement etc), utilaje de uz gospodaresc, piese de schimb, piese din fonta, otel, bronz, aluminiu, confectii metalice, echipamente pentru gaz metan si servicii.

Pompele executate de SC UPSS SA sunt destinate vehicularii lichidelor curate sau usor incarcate cu suspensii abrazive, in alimentarea instalatiilor industriale, in instalatii de incalzire sau racire, instalatii miniere, in agricultura pentru irigatii si desecari.

Pentru alimentarea cu apa potabila S.C. UPSS S.A. Botosani produce o gama larga de cismele si fantani stradale.

Societatea noastra executa orice fel de piesa turnata din fonta dupa modelul sau proiectul beneficiarului, inclusiv piese de ornament.

Calitatea produselor si serviciilor oferite de firma noastra este de un nivel ridicat, iar deviza noastra este: „Satisfacerea deplina a cerintelor clientilor nostri”.

In acest scop S.C. UPSS S.A. are implementat, mentine si imbunatateste continu un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008, sistem certificat de S.C. SIMTEX – OC – Bucuresti.

Desi pompele si mobilierul stradal nu sunt produse de varf ale tehnologiei moderne, ele raman o necesitate incontestabila care creeaza o piata semnificativa, unde ne propunem sa ne afirmam printr-o oferta atractiva.

Alaturi de grija permanenta pentru calitate a intregului personal de executie, colectivul de specialisti al societatii este preocupat de promovarea unor produse noi, planurile de dezvoltare fiind legate de cerintele actuale si viitoare ale pietei, la un raport optim calitate-pret.